ONZE RECEPTEN
-
De Languedoc staat bekend om zijn vele gerechten met vis en zeevruchten. Inktvis in knoflooksaus met rode Spaanse pepers is daar een uitstekend voorbeeld van.
-
Ze zijn origineel, deze kleine pasteitjes uit Pézenas. Het recept, dat lange tijd geheim is gehouden, is de trots van deze "Ville d'Art et d'Histoire" (een stad van kunsthistorisch belang).
-
Wat de baguette is voor Frankrijk, is de "Tielle" voor de stad Sète. Hierbij geven wij u het recept.
-
Zoals overal in het Middellandse zee gebied is de olijf ook in de Languedoc de koningin van onze garrigue. De olijf is niet weg te denken uit onze keuken en wordt op verschillende manieren (in gerechten) verwerkt.
-
De pélardon is een klein kaasje met een beschermde oorsprongsbenaming, een zogenaamde AOC, dat wordt gemaakt van rauwe geitenmelk. De pélardon is een typisch product uit de Causses en de Cevennen
Boek
online !
Controleer hier welke verblijven in de Hérault nog beschikbaar zijn en reserveer uw verblijf online