0

STREEKPRODUCTEN

In de keuken van de Languedoc spelen streekproducten van hoge kwaliteit en mediterrane smaken de hoofdrol; ze ondergaan de invloeden van de Middellandse Zee en de bergen.
Zuid-Frankrijk trakteert u op tal van traditionele recepten en lokale producten! Olijven, pélardons (geitenkaasjes uit de Cevennen) en andere kaassoorten, schaal- en schelpdieren, zonovergoten fruit... ze geven het mediterrane accent op uw bord en bij u in de keuken.
  • Fruit, olijven, mosselen, truffels, vleeswaren, tamme kastanjes, paddenstoelen, wil... Ieder seizoen draagt zijn kenmerkende smaken en producten bij aan de keuken van de Languedoc.

  • In de Languedoc ontmoeten de smaken van de zee en de bergen elkaar. Er zijn veel en veel verschillende producten met een AOC, een beschermde geografische aanduiding.

  • ONZE RECEPTEN

    ONZE RECEPTEN

    Voor elk seizoen is er wel een recept uit grootmoeders keuken dat vooral laat zien dat de Languedoc een land is waar lekker eten belangrijk is. Wat keuken en gastronomie betreft is het een paradijs.

    meer informatie
Ok

Onze website gebruikt cookies om u optimaal comfort te bieden tijden het browsen op onze site en om de kwaliteit van de inhoud verder te kunnen verbeteren.
Als u meer wilt weten over cookies kunt u terecht op onze pagina over cookiebeleid.