0

Gastronomie in de Languedoc

De culinaire genoegens van de Languedoc bestaan uit typische Zuid-Franse en mediterrane producten.

In de keuken van de Languedoc worden traditionele mediterrane gerechten gecombineerd met recepten en smaken uit Italië, de Tarn en de Aveyron. Alles wordt er natuurlijk bereid met streekproducten. De gerechten hebben vaak een Occitaanse naam. Hartige en zoete gerechten gaan vergezeld van de grands vins du Languedoc, en zo spant de hele Languedoc zich in om het u culinair naar de zin te maken!

  • Kom in de lente proeven van de Languedoc! Dit is het moment om naar de markt te gaan en er te genieten van alle kleuren, geuren en fruitige, zoete smaken. Dit is de tijd van smakelijke, verse producten.

  • De Languedoc heeft smaak. U vindt er een overvloed aan bijzondere en gevarieerde streekproducten: vis, schelp- en schaaldieren, vers en geurig fruit, en muskaatwijnen. De gelegenheid bij uitstek om eens te genieten van een hele maaltijd die bestaat uit deze unieke producten.

  • In de Languedoc draait de herfst om wijn en streekproducten. Kom gezellig de subtiele combinatie van gerechten en wijnen proeven!

  • In de winter gebruiken we natuurlijk verfijnde producten van onbesproken kwaliteit, die alle fijnproevers in verrukking zullen brengen en die bij iedere gelegenheid perfect samengaan met de 'Grands vins du Languedoc'.

Ok

Onze website gebruikt cookies om u optimaal comfort te bieden tijden het browsen op onze site en om de kwaliteit van de inhoud verder te kunnen verbeteren.
Als u meer wilt weten over cookies kunt u terecht op onze pagina over cookiebeleid.